Impuls voor Nieuw-Loosdrecht

Initiatiefnemer voor de nieuwbouwontwikkeling is vastgoedinvesteerder Eelko van Kooten. Van Kooten woonde 18 jaar lang aan de Laan van Eikenrode en deed tot zo’n drie jaar geleden ook zijn boodschappen aan de Nootweg. Met de nieuwbouwontwikkeling wil hij kwaliteit toevoegen aan het wonen, winkelen en werken in Nieuw-Loosdrecht.

 

“Het dorp verdient een prettig en levendig hart, en het plein biedt daarvoor een unieke basis. Door met lokale ondernemers het huidige winkelaanbod uit te breiden, kunnen we ervoor zorgen dat inwoners van Nieuw-Loosdrecht voor de dagelijkse boodschappen het dorp niet meer hoeven te verlaten.”

Van Kooten wil nadrukkelijk kwalitatief hoogwaardige appartementen bouwen, die duurzaam (hoog energielabel) en levensloopbestendig (aanpasbaar) zijn. Daarom zijn deze woningen naar verwachting voor uiteenlopende doelgroepen aantrekkelijk.

“De appartementen zijn bijvoorbeeld interessant voor inwoners van Wijdemeren die plezierig willen wonen, een alternatief zoeken in het dorp en het prettig vinden om winkels en reuring om zich heen te hebben.”

Voor de ontwikkeling van ’t Loosdrechts Hart werkt Van Kooten samen met een architect en een projectmanager die lokaal en ter plaatse goed bekend zijn.

Reactieformulier

Wilt u reageren? Heeft u vragen? Deelt u graag uw suggesties ter verbetering? Dat kan door het onderstaande reactieformulier in te vullen. 

Bij het versturen van de email gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.
Reken uit wat de uitkomst moet zijn

Contact

Heeft u vragen over ’t Loosdrechts Hart, neem dan contact op via info@nieuwloosdrechtshart.nl

Aanmelden voor de nieuwsbrief